Carrière

Carrière

Onze medewerkers werken dagelijks vol passie aan de mooiste precisieonderdelen. Kusters Goumans heeft als doel: een interessante werkgever zijn voor hoogwaardige vakmensen en jonge talenten.
Droom je ook van een carrière in de metaalbewerking? Of ben je op zoek naar een leerzame leerwerkplek of stageplaats? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures en stages in Beek en Donk.

 


Wat kun je verwachten bij Kusters Goumans?

  • High tech werkomgeving met moderne machines en software.
  • Nauwkeurige precisieonderdelen van uiteenlopende materialen in kleine series (1 tot enkele honderden stuks). Ieder project brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Platte organisatiestructuur, zonder rangen en standen.
  • Collega’s, die betrokken zijn bij hun vak, de techniek én elkaar. Ruimte voor jonge professionals en ervaren vakmensen.
  • Prettige en informele werksfeer, verschillende gezellige teamactiviteiten: o.a. uitje met de personeelsvereniging, personeelsfeest en kerstborrel.
  • Familiebedrijf met een strategie gericht op continuïteit en kwaliteit, die bekend staat als betrouwbare partner voor leveranciers, medewerkers en klanten wereldwijd.
  • Op zoek naar een uitdagende baan in een bijzondere markt waar je écht van toegevoegde waarde kunt zijn? En waar betrouwbare kwaliteit van levensbelang is?
    “Met onze producten richten we ons op de high-end markt. Voor ons geldt dan ook: hoe meer eisen de klant aan onze producten stelt, hoe blijer we ervan worden. Op die manier zijn we namelijk écht van toegevoegde waarde.”

Over Kusters Goumans
wij.maken.kwaliteit
Kusters Goumans B.V. in Beek en Donk (50 medewerkers) staat al sinds 1974 bekend als producent van betrouwbare precisieonderdelen van excellente kwaliteit voor relaties wereldwijd. Van minuscule bestanddelen voor vliegtuigen en kritische onderdelen voor achtbanen tot hoogwaardige loodcomponenten voor medische apparaten. De onderdelen maken we veelal door verspanende bewerkingen uit metaal en kunststof, die we in huis kunnen uitvoeren (draaien, frezen, slijpen, honen). Alles op state of the art computer gestuurde machines en ondersteund met de modernste software.