Leerling Verspaner / Metaalbewerking

Leerling Verspaner / Metaalbewerking

Kusters Goumans is een familiebedrijf met een strategie gericht op continuïteit en kwaliteit; een betrouwbare partner voor leveranciers, medewerkers en klanten wereldwijd. We werken met 50 collega’s, die betrokken zijn bij hun vak, de techniek én elkaar. Samen creëren we een fijne, informele en uitdagende werksfeer voor jonge professionals én voor ervaren vakmensen. Eigen initiatief en inbreng krijgen alle ruimte, dankzij onze platte organisatiestructuur zonder rangen en standen. Omdat we samen met jou ons goed willen voorbereiden op de toekomst zijn we op zoek naar een
 

Leerling Verspaner / Metaalbewerking

werken en leren door te doen in metaal en techniek
 
Beschrijving:
Op deze leerwerkplek wordt je opgeleid tot vakman of -vrouw in de precisietechniek, bijv. tot CNC Draaier of CNC Frezer.
 
Als CNC Draaier of CNC Frezer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bewerkingen met behulp van diverse conventionele (handbediende) en CNC (computergestuurde)-machines. Op basis van een technische tekening en/ of 3D-model en werkvoorbereiding ga je aan de slag. Je programmeert, stelt de machines in en bedient deze. In afstemming met de Meetkamer zorg je voor controlemetingen.
 
Je kunt kiezen om de mbo-opleiding te volgen bij verschillende vakopleiders, bijv.:
 • Techniekcentrum Brainport (Deurne), Allround verspaner BBL 3 (2 jaar), 2 dagen opleiding en 3 dagen werken
 • Summa College (Eindhoven) Precisietechniek, Verspaner BBL 2 (2 jaar), 1 dag opleiding en 4 dagen werken
 • Summa College (Eindhoven) Precisietechniek, Allround Verspaner BBL 3 (1-3 jaar, afhankelijk van vooropleiding), 1 dag opleiding en 4 dagen werken
 • Summa College (Eindhoven) Precisietechniek, Allround Verspaner BBL 3 (1-3 jaar, afhankelijk van vooropleiding), off-the-job programma: wisselend 6 weken opleiding en dan 6 weken werken
 • Summa College (Eindhoven) Precisietechniek, Verspaningstechnoloog BBL 4 (2 jaar), 1 dag opleiding en 4 dagen werken
 
Profiel:
We zoeken een vakman- of vrouw in wording, die graag mooie producten maakt, waarbij kwaliteit van levensbelang is. Jouw profiel:
 • Vmbo-diploma.
 • Je hebt interesse in metaal en techniek.
 • Je wil graag werken én leren door te doen.
 • Je woont op bereisbare afstand van Beek en Donk.
 
Kusters Goumans biedt:
 • Vanaf dag één ben je onderdeel van een gezellig team met ervaren collega’s.
 • Erkend leerbedrijf door SBB en persoonlijke begeleiding door praktijkopleider.
 • Mogelijkheden te deel te nemen aan (interne) opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je leert een vak met veel toekomstperspectief.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een vast dienstverband als CNC Draaier of CNC Frezer of naar een vervolgopleiding.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metaal & Techniek aangevuld met o.a. bedrijfsfitnessplan en fietsplan.
 • Verschillende gezellige teamactiviteiten: o.a. uitje met de personeelsvereniging, personeelsfeest en kerstborrel.
 • Doorbetaling van salaris op de schooldagen.
 • Volledige studiekostenvergoeding.
 
Lees ook het artikel "De uitdaging is hoever ik hier kan komen"
 
Meer over Kusters Goumans:
wij.maken.kwaliteit
Kusters Goumans B.V. staat al sinds 1974 bekend als producent van betrouwbare precisieonderdelen van excellente kwaliteit. Van complexe en kritische onderdelen voor chipmachines, vliegtuigen en achtbanen tot hoogwaardige loodcomponenten voor medische apparaten. De onderdelen maken we veelal door verspanende bewerkingen uit metaal en kunststof, die we in huis kunnen uitvoeren (draaien, frezen, slijpen, honen). De combinatie van vakmanschap en moderne (CNC) technologie staat centraal.
 
Wij bieden een uitdagende baan in een bijzondere markt waar je écht van toegevoegde waarde kunt zijn! En waar betrouwbare kwaliteit van levensbelang is.
“Met onze producten richten we ons op de high-end markt. Voor ons geldt dan ook: hoe meer eisen de klant aan onze producten stelt, hoe blijer we ervan worden. Op die manier zijn we namelijk écht van toegevoegde waarde.”
 
Wil jij werken én leren door te doen? Wil jij mooie onderdelen van metaal maken? Op het hoogste niveau als het gaat om kwaliteit en precisie?
Dan willen we graag kennismaken met jou! Solliciteer direct via info@kustersgoumans.nl. Bij voldoende aansluiting nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Wil je graag een dag meelopen? Dat kan ook! Voor meer info kun je bellen met Birgit Goumans via 0492-45 11 55.
 
(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)