Actueel

Made in Holland

Maandag 11 mei 2020
Hopelijk bent u gezond en veilig in deze uitdagende tijden. Een korte update over de ontwikkelingen bij Kusters Goumans.
 

Wij draaien (en frezen) door!

Uiteraard hebben we diverse maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus met als primair doel de gezondheids- en veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk beperken. Zo werken we waar mogelijk thuis, we overleggen telefonisch en digitaal, er zijn extra hygiënische voorzieningen, we handhaven minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en omdat thuiswerken voor de meeste activiteiten niet mogelijk is spreiden we werktijden en pauzes en werken we volledig in compartimenten. Met deze maatregelen slagen we er in om voor u als klant operationeel en ‘up-and-running’ te blijven.
 

Schoon, schoner, schoonst

Schoon en precies werken zat al in ons DNA. In de afgelopen periode hebben we (schone) processen voor vacuümonderdelen geoptimaliseerd (gebaseerd op de (reinheids)standaarden tot en met Grade 2 (GSA 07 2XXX) of High vacuüm cleaning (QEO-11-070)), waaronder een in-huis-reinigingsproces. Mocht u hierover meer informatie willen ontvangen, dan horen we dat graag.
 

Made in Holland

Heeft u een vraag over een nieuw product? Vanwege de uitbreiding in onze faciliteiten en capaciteit staan we voor u klaar! Met de zekerheid die lokale productie met zich meebrengt. We denken graag mee over uw technische uitdagingen, als betrouwbare partner voor fijnmechanische componenten en looddelen van excellente kwaliteit, “made in Holland”.