Over ons

Over ons

De missie van Kusters Goumans luidt: wij zijn onderdeel van het succes van klanten in uitdagende markten. Hoe? Door betrouwbare precisieonderdelen te leveren van excellente kwaliteit, die vragen om een specifieke oplossing. De mechanische onderdelen vervaardigen we veelal door verspanende bewerkingen uit metaal en kunststof.

Eindgebruikers van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u voornamelijk in de lucht- en ruimtevaart, de halfgeleiderindustrie, de medische apparatenbouw, de optisch-analytische industrie en de machinebouw/ industriële automatisering.

De kwaliteit van onze producten is compromisloos. Niet voor niets vertrouwen onze klanten ons de vervaardiging van hun complexe mechanische onderdelen al decennialang toe. Als voorkeurleverancier van precisiecomponenten is het iedere dag ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

En u mag het ze gerust vragen: we leveren onze klanten uitsluitend betrouwbare producten van excellente kwaliteit. Daarbij lopen we niet weg voor complexiteit en nauwkeurigheid. Ook bij de vervaardiging van ingewikkelde vraagstukken en producten behalen we steevast ons onbesproken kwaliteitsniveau.

Ontzorgen

Uiteraard bieden we u de meest actuele kennis en productiefaciliteiten. En wilt u dat we met u meedenken over de maakbaarheid van een ontwerp? Dan doen we dat met veel plezier. Daarnaast produceren we zowel prototypes als series. Die veelzijdige combinatie maakt dat we u compleet kunnen ontzorgen en u zich volledig met uw kerntaken kunt bezighouden.

Omdat we ook zelf alle keuringen kunnen verzorgen, zijn onze producten volledig geschikt voor directe montage. Dat is een aantrekkelijk voordeel, want hierdoor komen ingangscontroles vrijwel altijd te vervallen. Verder leggen we onze meetrapporten altijd vast en garanderen we volledige traceability van onze processen en gebruikte materialen. En wilt u specifieke kwaliteitsdocumenten bij uw levering? Dan zorgen we daarvoor.

Klanten

De bedrijfsstrategie is gericht op continuïteit (duurzame groei) en kwaliteit. Als familiebedrijf en voorkeursleverancier onderhouden we langdurige relaties met klanten over de hele wereld.
Veel van onze klanten zijn multinationale Original Equipment Manufacturers (OEM's). Daarnaast bedienen we hightech systeemintegrators en regionale klanten. Onze producten worden geëxporteerd naar verschillende landen in Europa en de VS.

Partners

Wij zijn lid van diverse netwerkorganisaties en brancheorganisaties. Hierdoor zijn en blijven we betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo zijn we onder andere lid van de Metaalunie, Brainport Industries, High Tech Platform en het Metaalhuis. Door SBB zijn we bovendien erkend als leerbedrijf.

Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van toeleveranciers.