Kwaliteitszorg

Kwaliteitszorg

We zijn trots op onze goede reputatie en ons onbesproken kwaliteitsniveau. We doen er dan ook alles aan om de hoogstaande kwaliteit van onze geproduceerde onderdelen te waarborgen. Onze voorspelbaarheid maakt bovendien dat u precies weet waar u aan toe bent.

We zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige precisiecomponenten voor uitdagende marktsegmenten. En bovendien leveren we naar wens een grote variatie aan kwaliteitsdocumentatie en conformiteitsverklaringen, zodat u kunt voldoen aan alle compliancy eisen.

QLTC

We sturen organisatiebreed continu op verbeteringen om richting onze klanten optimaal te scoren op het gebied van kwaliteit, logistieke prestaties (leverbetrouwbaarheid, doorlooptijdenverkorting en logistiek maatwerk), technologische ontwikkeling en kosten (QLTC).

Certificeringen

Uiteraard beschikken we over alle benodigde certificeringen. Sinds 1997 zijn we al ISO-9000 gecertificeerd. Daarnaast gebruiken we protocollen volgens EN/AS-9100. De laatste herhalingsaudit van TÜV Rheinland in 2023 resulteerde in een hernieuwde bevestiging van ons kwaliteitssysteem volgens de nieuwste versie NEN-EN-ISO 9001:2015. Dit certificaat kunt u hieronder bekijken.