Geschiedenis

Geschiedenis

Kusters Goumans is sinds 1974 gevestigd in Beek en Donk. In dat jaar schreef Henk Kusters ons bedrijf bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven in als Metaaldraaierij Kusters. Na een start in een loods achter zijn woonhuis aan de Molenweg, besloot hij in 1979 een nieuw bedrijfspand te bouwen op industrieterrein Beekerheide in Beek en Donk.

Uitbreiding

Het ruime pand bood de mogelijkheid om nieuwe technieken te introduceren, zoals CNC-bewerkingen (computergestuurd draaien en frezen). Om dit te benadrukken, veranderden we onze naam in Machinefabriek Kusters Goumans BV. In de jaren daarna groeiden we gestaag en werd ons fabriekspand aan de Beekerheide tot twee maal toe uitgebreid. Totdat het perceel vol was.

Nieuwbouw

We groeiden opnieuw uit ons jasje en dus werd het tijd voor een volgende fase: nieuwbouw op industrieterrein De Bemmer in Beek en Donk. Deze locatie namen we in 1999 in gebruik. We beschikken hier over een moderne en adequate behuizing die naadloos aansluit bij de hoge kwaliteitstandaard die we handhaven voor onze producten.