Actueel

Kusters Goumans haalt DUT17 naar Precisiebeurs

Dinsdag 14 november 2017
De komende twee dagen kunt u Kusters Goumans vinden op stand 18 van de Precisiebeurs in Eindhoven. We hebben het voor elkaar gekregen om, naast een overzicht van looddelen en precisieonderdelen die in ons bedrijf worden gemaakt, de DUT17 van de TU Delft naar Eindhoven te halen, om u één van de toepassingen te kunnen presenteren van door ons vervaardigde precisieonderdelen.

Met de DUT17 heeft het Formula Student Team Delft deelgenomen aan diverse internationale Formula Student competities van dit jaar, en het team van de TU Delft bereikte met deze auto een fraaie derde plek in de competitie. Kusters Goumans vervaardigde onderdelen voor de wielnaven, die in samenstelling met onder andere de electromotoren, eindoverbrenging en remmen een ingewikkeld geheel vormen.

Wilt u nou eens zelf ervaren hoe het is om in een elektrische raceauto het circuit op te gaan? Ook dan bent u op onze stand aan het juiste adres. Met behulp van Virtual Reality en een race-simulator krijgt u de gelegenheid om een razendsnelle ronde te rijden. Uw tijd wordt genoteerd en mocht u de snelste tijd op de klok zetten, dan is er uiteraard champagne!

Tot ziens op de stand van Kusters Goumans op de Precisiebeurs in Eindhoven.