Actueel

Hoe is het met… Formula Student Team Delft

Woensdag 24 juli 2019

In een eerder nieuwsbericht op onze website heb je kunnen lezen dat we, zoals ieder jaar, het Formula Student Team van de TU Delft ondersteunen door het maken van onderdelen voor hun elektrische racewagen. Inmiddels is de DUT19 van dit jaar klaar en is het raceseizoen in volle gang.

Op 14 juni werd de DUT19 gepresenteerd op de Markt in Delft. Na bijna 9 maanden toonde het complete team na een korte presentatie over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden, de nieuweling voor het eerst aan het toegestroomde publiek.Vervolgens werden de eerste demonstratierondes gereden, en dat zag er indrukwekkend snel uit!

Daarna verhuisde het team naar het TT-Circuit van Assen voor de eerste editie van de Formula Student Nederland. Van de 21 deelnemende teams in de elektrisch aangedreven klasse was uiteindelijk FSTeam Delft de overall winnaar van het evenement.

Op dit moment heeft het team de Formula Student East competitie net achter de rug. FS Team Delft heeft daar een zevende plaats weten te bereiken. In de komende weken wordt het tijd voor de competitie waar het team haar pijlen op gericht heeft, en dat is Formula Student Germany.

Wordt vervolgd.